Schilderij van een echofoto

Een bijzonder en origineel (kraam-)cadeau voor een zwangere vriendin of dochter; een schilderij van haar echofoto. De echofoto is vaak wazig en zwartwit, maar ik kan hier een mooi schilderij van maken in de kleuren van jouw keuze.

In overleg met jou komen we tot een formaat, kleur, vorm en invulling van het schilderij. Een offerte is altijd vrijblijvend en alleen als de schets naar wens is ga ik aan de slag met acrylverf op doek. In onderstaande schilderijen kun je zien dat we gekozen hebben voor een middenweg tussen realistisch en abstract waardoor de vormen zacht worden en je toch duidelijk een kindje ziet. De linker is van een zoon en de rechter van een dochter.

Elk schilderij is uniek en persoonlijk.

Review 2 echo-schilderijen in opdracht;
Toen we in verwachting waren van onze dochter en na de echo’s enkele afdrukken meekregen, dacht ik wat leuk. Maar echopapier vervaagt en inplakken in een boek doe je tegenwoordig niet zo snel meer. Zo’n lijstje waar je de foto in kan doen van de babywinkel vond ik niks om in de kamer neer te zetten.. op internet kwam ik verschillende alternatieven tegen wat je dan met je echobeelden kan doen. Verwerken in een abstract schilderij! Wat tof voor aan de muur!
De vraag en voorbeelden bij onze vriendin Henriette neergelegd en die heeft ons idee uitgewerkt in een prachtig schilderij voor aan de muur! Toen nummer 2 kwam twijfelden we dan ook geen seconde haar weer te vragen. Geen kopie van de eerste, maar een nieuw idee geïnspireerd op onze muur in de woonkamer (haar eigen inbreng bij de schets, wat we erg tof vonden! )
We hebben 2 eyecatchers in de woonkamer, waar iedereen bij visite nieuwsgierig naar is 🥰

Tanja Hilgeman-Bauwens

             

Plaats een reactie