Opdracht voltooid

     

Yes! De 2 Woezel en Pip muurschilderingen zijn af. De gastouder waarvoor ik de muurschilderingen heb gemaakt is er erg blij mee. Haar hele nieuwe locatie is gevuld met Woezel en Pip speelgoed en spullen. Het is een hele mooie, kleurige en vrolijke speelruimte voor de kinderen geworden.

De officiële opening was op 1 februari 2021. De kinderen mochten zelf het lint doorknippen. Ook was er een journalist van de krant De Schakel en die heeft foto’s gemaakt van de opening.

Ik ben trots op het resultaat. Het kostte uiteindelijk wat meer tijd dan ik van te voren ingecalculeerd had. Dit kwam doordat de muur een grove structuur had. Daardoor had ik meer verf nodig en moest ik alle penseelstreken meerdere malen herhalen en overschilderen om strakke lijnen en dekkende kleuren te krijgen.

Uiteindelijk ben ik tevreden met hoe het geworden is. De wolkenlucht, die ik met behulp van een schuurspons gemaakt heb, kreeg hierdoor een realistisch en transparant uiterlijk.
Belangrijk zijn alle schaduwen die de figuren diepte geven. Het overlappen van dieren en onderwerpen zorgt voor meer perspectief.

Er ging best veel tijd zitten in het mengen van de kleuren en deze zo kloppend mogelijk maken.
Van te voren maak ik altijd een prijsafspraak met de klant zodat deze niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wil jij ook zo’n originele muurschildering in huis, op kantoor of op bijvoorbeeld jouw kinderopvang locatie? Neem dan Contact met mij op.

Plaats een reactie