Workshops

Workshops en cursussen voor kinderen

Momenteel geef ik workshops en cursussen aan kinderen voor;

-Stichting Kunst Creatief Barendrecht (kunstbeschouwing/kinderkunstroute, schilder als een prof)
-DIT IS WIJS (Video en Fotografie) op basisscholen
-Kinderdam Kinderopvang op verschillende BSO locaties (crea bea, tekenen en schilderen en zangles)
-Bibliotheek AanZet; Barendrecht Het Kruispunt (Toverboek), ’t Plein Carnisselande (Zeemonsters), Hardinxveld-Giessendam (De waanzinnige boomhut) en Ridderkerk Centrum (Kunst en Technologie workshops voor schoolklassen).

Wil jij een kunst- workshop of cursus op maat voor een groep kinderen, een kinderfeestje of voor een activiteit op jouw bedrijf neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ontwikkel de lessen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Een groep mag maximaal uit 10 kinderen bestaan om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Dikkie Dik collage voor kleuters

In maart 2021 ben ik gestart met lesgeven bij Kunst Creatief Barendrecht.

Ik start met kunstbeschouwing voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De workshop bestaat uit een kennismakingsronde, een wandeling buiten door de omgeving op zoek naar kunst in de openbare ruimte, het ontwerpen en tekenen van een eigen kunstwerk en deze met elkaar bespreken.

Bij elk kunstwerk dat wij tegenkomen stel ik vragen aan de kinderen over wat ze zien, ervaren of vinden. Waarom vinden ze iets mooi of lelijk, saai of juist interessant? Er zijn geen goede of foute antwoorden alleen openheid om te ontdekken en filosoferen over kunst en schoonheid.

Dit alles op een laagdrempelige, actieve en eenvoudige manier, zodat kinderen zelf aan het woord komen en kunnen aangeven wat zij leuk vinden of willen leren.

Voor meer informatie of aanmelden; kijk op de website van Kunst Creatief Barendrecht www.kunstcreatief.nl

Vleermuiskast bouwen en versieren

Ik geef cursussen in o.a. tekenen en schilderen, knutselen, zingen, kunstbeschouwing/kinderkunstroute, video en fotografie.